19 Eylül 2012 Çarşamba

19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN





ÇOK ZOR GELDİ BU CUMHURİYET AMA ÇOK KOLAY GİDİYOR.

16 yorum:

  1. tüm yurdumuzun kutlu olsun. saygılar.

    YanıtlaSil
  2. TÜM GAZİLERİMİZİN GAZİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN. YAŞANLARIN ELLERİNDEN ÖPERİZ HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞANLARI DUALARIMIZLA ANARIZ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Savaş gazileri neyse de pkk ni kalleşce tuzaklarıyla gazi olanlar var.

      Sil
  3. gazilerimize borçluyuz bu vatanı ama şimdi her gün gaziler..şehitler...yeni gaziler...dış savaş yok ama iç hainler yüzünden gaziler...kolsuz, bacaksız...

    TEK KELİMEYLE HALİMİZİ ÖZETLEMİŞSİN arkadaşım, kalemine sağlık.

    Ayrıca yemek blogu olmana rağmen, ülkemizin haline de yer vermiş, duyarlılık, hassasiyet gösterdiğin için tebrik ediyorum..başta Mustafa Kemal tüm şehitlerimize rahmet, gazilerimize sağlık, şifalar, görmedim, duymadım, bilmiyorum diyen insanlara biraz insaf diliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bloğun türü önemli değil. Vatan elden gidiyor, herkes bir şeyler yapmalı. Sonra çok geç olacak. Ve o zaman çok yakın.

      Sil
  4. Zor geleni kolay göndermeyiz elbet...

    YanıtlaSil
  5. Bu olanlar gidişe doğru bir yol değil midir? İçimiz acıyor haber kanallarına giremiyorum.

    YanıtlaSil
  6. Yakınlarda bir gün Kurtuluş Savaşı gazilerini anlatan bir belgesel izlemiştim. Halen hayatta olan iki gaziyi anlatıyordu. Gazi sözcüğü çocukluğumdan itibaren bana hep Kurtuluş Savaşımızı hatırlatır. Sonra, Kıbrıs gazileri...şimdi de pis bir terörün narına yanıyor gencecik evlatlar. Ülkemde gazilerimize yenilerinin eklenmemesi en büyük dileğimdir. Tabii ki şehitlerinde!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dediğiniz gibi eskiden gazi denince savaşlardan kalan yaşlı beyefendileri anlardık, öyle bilirdik. Şimdi etraf gencecik gazilerle dolu.

      Sil
  7. bir zaman son gazi diye bir belgesel olmuştu ne yazıkki şimdi artık sayıları çoğaldı. hergün şehit haberleriyle dolan ülkemizde gazileri unutmuşuz neyazık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne kadar sorunları vardır kimbilir? Memlekette her şey o kadar terslikle dolu ki ben gazilerin haklarını aldıklarını zannetmiyorum.

      Sil
  8. Malesef..Bu kadar kolay olmamali Cumhuriyetimizin gitmesi..insanin cani aciyor..caresiz hissediyorum hergecen gunu biraz daha..eskiden umutluydum artk degil..gordukce okudukca...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sabah kalkınca çarpıntı içinde haber portallarını açıyorum ve mutlaka çok kötü bir sürü haberle karşılaşıyorum.

      Sil
  9. hergun ne aci haber var diye tv yi acar olduk.kahretsin tum bu yasananlar ulkeyi hic yere amerikanin piyonu yapanlar.Komsularla 0 sorun yasamayi vadedenler,bir iran kadar olamiyorlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hangi komşumuzla dostuz ki? Hele bugünkü balyoz davsı sonuçları çok kötü çok. Son sürat gidiyoruz uçurumun dibine.

      Sil