tag:blogger.com,1999:blog-4395714263583268944.post8029754905435307161..comments2024-03-16T21:57:29.114+03:00Comments on Festigan: KUZU ETLİ, NOHUTLU BAMYA - CEVİZLİ, FINDIKLI CACIK ( ARTVİN )ilhanhttp://www.blogger.com/profile/07472660159506659337noreply@blogger.comBlogger36125tag:blogger.com,1999:blog-4395714263583268944.post-610188230225598472013-07-22T19:00:40.248+03:002013-07-22T19:00:40.248+03:00Yarın deneyebilirim . Teşekkür ederim tarifinize.Yarın deneyebilirim . Teşekkür ederim tarifinize.ilhanhttps://www.blogger.com/profile/07472660159506659337noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4395714263583268944.post-70085824878298187732013-07-22T18:22:21.929+03:002013-07-22T18:22:21.929+03:00Bamyaların büyük olanlarını tercih ediyorum. Ayıkl...Bamyaların büyük olanlarını tercih ediyorum. Ayıklıyorum çok özenmenize gerek olmuyor kızartıldığı için içi dağılmıyor. tuzlayarak kızgın yağa atıyorum, çok kurutmadan hafif kızarınca alıyorum ve üzerine kızartmalarda olduğu gibi domatesli sarımsaklı sos döküyorum. Çok lezzetli oluyor tavsiye ederim :) <br />Seda'nın Günlüğühttps://www.blogger.com/profile/04828823870286095266noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4395714263583268944.post-52458134166441297552013-07-21T14:57:42.391+03:002013-07-21T14:57:42.391+03:00Bamya seviyorsan mutlaka denemelisin. Cacık zaten ...Bamya seviyorsan mutlaka denemelisin. Cacık zaten süper oluyor. Teşekkür ederim güzel yorumuna.ilhanhttps://www.blogger.com/profile/07472660159506659337noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4395714263583268944.post-87377066197479709532013-07-21T14:51:27.782+03:002013-07-21T14:51:27.782+03:00Vay vay vayki vay
Bamya muhteşem gözüküyor çokda s...Vay vay vayki vay<br />Bamya muhteşem gözüküyor çokda severim<br />Ellerinize sağlık<br />Cevizli fındıklı cacık ise ilk defa duyuyorum ama<br />aklıma yattı .soğuk soğuk bu sıcaklarda çok güzel gider.<br />Her zamanki gibi döktürmüşsünüz.<br />Ellerinize sağlık.Hayırlı günlermosguetravelerMosguetravelerhttps://www.blogger.com/profile/04511655803633667193noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4395714263583268944.post-58252419732371719322013-07-21T13:56:41.067+03:002013-07-21T13:56:41.067+03:00Bamyayı seviyorsan bir dene istersen. Nohut haşlan...Bamyayı seviyorsan bir dene istersen. Nohut haşlanmış da var biliyorsun ama tanınmış marka almak gerekiyor yoksa taş gibi sert çıkanlar var böyle olunca ne yaparsanız yapın yumuşamıyor. Teşekkür ederim yorumuna.ilhanhttps://www.blogger.com/profile/07472660159506659337noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4395714263583268944.post-19873625311970006762013-07-21T13:54:35.644+03:002013-07-21T13:54:35.644+03:00Bence mevsimi geçmeden bamyayı bu şekliyle bir den...Bence mevsimi geçmeden bamyayı bu şekliyle bir deneyin umarım seversiniz. Cacık garanti ama nefis oluyor. teşekkür ederim yorumunuza.ilhanhttps://www.blogger.com/profile/07472660159506659337noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4395714263583268944.post-60239417789005405162013-07-21T13:35:31.715+03:002013-07-21T13:35:31.715+03:00Bizim buraya da geliyor belli günler köylüler geti...Bizim buraya da geliyor belli günler köylüler getiriyor onlar tabi ki çok daha taze oluyor. Çok faydaları var mevsimşinde bol tüketmek gerek. Cacığı deneyin hem çok sağlıklı, hem de çok lezzetli oluyor. Teşekkür ederim yorumunuza.ilhanhttps://www.blogger.com/profile/07472660159506659337noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4395714263583268944.post-37651702315032499212013-07-21T13:33:07.237+03:002013-07-21T13:33:07.237+03:00Kızartması nasıl oluyor tarif verseniz hemen dener...Kızartması nasıl oluyor tarif verseniz hemen denerim. Teşekkür ederim yorumunuza.ilhanhttps://www.blogger.com/profile/07472660159506659337noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4395714263583268944.post-12303491044106339042013-07-21T13:32:18.335+03:002013-07-21T13:32:18.335+03:00Bahsettiğim şeyler uygulanırsa bamya çok güzel bir...Bahsettiğim şeyler uygulanırsa bamya çok güzel bir sebze ama tabi her zaman riskli. Kuru nane kullanın reyhan yerine varsa dereotu da cacığa çok yakışıyor. Teşekkür ederim yorumuna.ilhanhttps://www.blogger.com/profile/07472660159506659337noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4395714263583268944.post-28585877734749542052013-07-21T12:44:26.103+03:002013-07-21T12:44:26.103+03:00Bamyayı çok severim, bu tarifi de çok beğendim. He...Bamyayı çok severim, bu tarifi de çok beğendim. Hemen notumu aldım, en kısa sürede deneyeceğim...<br />Ellerine sağlık...<br />Sevgiler...Heyyfihttps://www.blogger.com/profile/00475109870861120678noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4395714263583268944.post-37021866532784193872013-07-21T12:25:28.922+03:002013-07-21T12:25:28.922+03:00Bamyayı nohutlu denemedim, ama hoşuma gitti.Aslınd...Bamyayı nohutlu denemedim, ama hoşuma gitti.Aslında ben cacığa bittim,süper görüntü.Hemen denemeli.Elişnize sağlık.ihlamurcumhttp://www.ihlamurcum.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4395714263583268944.post-42822215586781193752013-07-21T04:29:02.843+03:002013-07-21T04:29:02.843+03:00Bizim buralarda taze bamyayı dolaşarak satan köylü...Bizim buralarda taze bamyayı dolaşarak satan köylüler var da yazın bamyayı sık pişiriyoruz. Yoksa, pek aklıma gelmezdi. Çok faydalı bir sebzeymiş. Yaz domatesi de lezzetini arttırıyor. Cacık olağanüstü. Teşekkürler, İlhan Bey :)RABİA SERTELİhttps://www.blogger.com/profile/03593510698956480834noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4395714263583268944.post-52929570257699122232013-07-21T00:03:48.627+03:002013-07-21T00:03:48.627+03:00Geçen gün bende bamya yaptım ama kızartıp sarımsak...Geçen gün bende bamya yaptım ama kızartıp sarımsaklı domates sos döktüm üzerine. Önceleri bamyayı hiç yiyemezdim ama artık seviyorum resim harika görünüyor çok da besleyici olmuş. Ellerinize sağlık.Seda'nın Günlüğühttps://www.blogger.com/profile/04828823870286095266noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4395714263583268944.post-37966427147450214642013-07-20T17:35:54.231+03:002013-07-20T17:35:54.231+03:00Bamyayı gerçekten herkes sevmez ama geçen gün barb...Bamyayı gerçekten herkes sevmez ama geçen gün barbunya için söylediğim bamya içinde geçerli. Eğer iyi yapılmışsa çok severim :) ki sizin yaptığınız gerçekten nefis görünüyor. <br />Ben sayfanıza geldiğimde önce okuyup sonra fotoğraflara bakıyorum ama bu sefer direk cacık tarifiniz çekti beni :) çok severim ve bu tarifinizi bu akşam yapıcam. Gerçi Reyhan ve taze nane yok ama olsun :) Ellerinize sağlık.AslıASLIhttps://www.blogger.com/profile/15007692890499091175noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4395714263583268944.post-85932938999252644512013-07-19T22:15:58.760+03:002013-07-19T22:15:58.760+03:00Evet 1 ay kadar bir ara verdim içimden gelmedi yaz...Evet 1 ay kadar bir ara verdim içimden gelmedi yazmak. Daha doğrusu o sıralar yemek de aklıma gelmedi pek.Galiba iyi de oldu özledim bloğumu ve döndüm. Evet bir düğün telaşımız oldu. Ayın 6 sında büyük oğlum evlendi. Bu arada çok geçmiş olsun brokoli<br /> ve siyah üzüm mutlaka bilginiz vardır bu konuda mucizeler yaratıyor. Alabalığa değil ama somona imrendim. Az kaldı balık paylaşımlarına başlarız. :)) Teşekkür ederim yorumunuza.ilhanhttps://www.blogger.com/profile/07472660159506659337noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4395714263583268944.post-44733363539967093002013-07-19T21:56:51.928+03:002013-07-19T21:56:51.928+03:00İlhan Bey ben bir süre ara vereceğim diye bir yazı...İlhan Bey ben bir süre ara vereceğim diye bir yazı yazmıştınız zannedersem bir ay önce, bende listemden çıkarıp sizi başka arkadaşları okuyum bu arada sonra bakarım demiştim.. Gerçi sonra bende çook yavaşladım o da ayrı mesele..Şimdilerde birçok arkadaşta yorumlarınızı görünce anladım ki sizin tatil çabuk bitmiş enteresan zevkli lezzetli tariflerinize dönmüşsünüz. Hemen listemi güncelledim tekrar..Galiba bu arada bir düğün telaşı atlattınız..Hayırlı olsun..<br /><br />Bamya, bayılırım. Birçok sebzeyi artık çiğ bile yiyebiliyorum şu geçirdiğim ameliyatla alınan kanserli hücrelerimden sonra alıştım ..Bamyayı da gerekirse çiğ bile yerim. O kadar faydalı ki..Ellerinize sağlık. Çok güzel görünüyor..<br /><br />Not: bu gün Alabalık ve karadeniz somonu aldım. 2-3 aydır balık özlemiştim. Bilmiyorum tazemi ama yarın atacağım somonu fırına, alabalığı tavaya tereyağının içine..Sizden de bir yaz balık tarifi okusaydık pek güzel olurdu.. İyi geceler..VuslaThttps://www.blogger.com/profile/04241336990422508362noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4395714263583268944.post-19526413665246533422013-07-19T15:00:42.017+03:002013-07-19T15:00:42.017+03:00Ben de sizin gibiyim, her türlüsünü severim. Cacık...Ben de sizin gibiyim, her türlüsünü severim. Cacık çok güzel oluyor deneyin umarım seversiniz. teşekkür ederim yorumunuza.ilhanhttps://www.blogger.com/profile/07472660159506659337noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4395714263583268944.post-10166861995373583432013-07-19T14:50:55.582+03:002013-07-19T14:50:55.582+03:00Bamyayı çok severim. Etli nohutlusunu da zeytinyağ...Bamyayı çok severim. Etli nohutlusunu da zeytinyağlısını da hepsinin yeri ayrıdır benim için cacığı ilk fırsatta bu şekilde denemek isterim.Ellerinize sağlık. Sevgiler.pembe kekikhttps://www.blogger.com/profile/13895110437325497676noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4395714263583268944.post-87255302494811932482013-07-19T12:43:09.971+03:002013-07-19T12:43:09.971+03:00Belki haklısınız ama bu yüzden yemeyen çok kişi va...Belki haklısınız ama bu yüzden yemeyen çok kişi var. Teşekkür ederim yorumunuza.ilhanhttps://www.blogger.com/profile/07472660159506659337noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4395714263583268944.post-90144972383178569502013-07-19T11:49:54.899+03:002013-07-19T11:49:54.899+03:00Çok lezzetli görünüyor...nohut ve bamya iki favori...Çok lezzetli görünüyor...nohut ve bamya iki favorimdir..Ancak bir zevk meselesi olmakla birlikte bamyayı kendine has mukozasından çok soyutlamak sanki bamyayı biraz tadından etmek gibi geliyor...Elinize sağlık..zefir_edebiyathttps://www.blogger.com/profile/17646575282283225748noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4395714263583268944.post-62510372441369971352013-07-19T10:51:31.567+03:002013-07-19T10:51:31.567+03:00Yöresel bir yemek bamya da riskli bir sebze olduğu...Yöresel bir yemek bamya da riskli bir sebze olduğu için çok yaygın değil. Ama garanti veriyorum çok lezzetli oluyor. Deneyin bence de. Teşekkür ederim yorumunuza.ilhanhttps://www.blogger.com/profile/07472660159506659337noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4395714263583268944.post-24704925438404812992013-07-19T10:42:08.403+03:002013-07-19T10:42:08.403+03:00ben nohut katmıyordum.ilk fırsatta deneyecem.eller...ben nohut katmıyordum.ilk fırsatta deneyecem.ellerinize sağlık.nefis bir yemek olmuş.hayırlı cumalar.mutfagabuyrunhttps://www.blogger.com/profile/08976213875189192554noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4395714263583268944.post-50975862409053696282013-07-19T10:11:10.411+03:002013-07-19T10:11:10.411+03:00Bloğunuz hayırlı olsun. Merakla geleceğim bloğunuz...Bloğunuz hayırlı olsun. Merakla geleceğim bloğunuza. Yyorumunuz için teşekkür ederim.ilhanhttps://www.blogger.com/profile/07472660159506659337noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4395714263583268944.post-72860598628956188272013-07-19T04:22:34.927+03:002013-07-19T04:22:34.927+03:00Bloğunuzu beğenerek takip ediyorum.Blogda yeniyim....Bloğunuzu beğenerek takip ediyorum.Blogda yeniyim.<br />Sizi de benim bloğuma mutlaka beklerim.<br />http://lezzettaneleri.blogspot.com/ Lezzetleriniz harika....Lezzet Tanelerihttps://www.blogger.com/profile/17169890148460314655noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4395714263583268944.post-40741509564928117412013-07-19T00:57:07.823+03:002013-07-19T00:57:07.823+03:00Ben az bamyayla pişirdim de komik olmasın diye mal...Ben az bamyayla pişirdim de komik olmasın diye malzemeleri 1 kilo bamyaya göre yazdım. Zeytinyağlı benim de tercihim ama bazı sebzeleri bir kere de etli pişiriyorum. Nohutla çok güzel oluyor dene b<br />ir kere. Teşekkür yoruma.ilhanhttps://www.blogger.com/profile/07472660159506659337noreply@blogger.com