tag:blogger.com,1999:blog-4395714263583268944.post7190562750409806379..comments2024-03-16T21:57:29.114+03:00Comments on Festigan: ERİKLİ YAHNİilhanhttp://www.blogger.com/profile/07472660159506659337noreply@blogger.comBlogger30125tag:blogger.com,1999:blog-4395714263583268944.post-24579001361474239742012-09-14T07:30:45.238+03:002012-09-14T07:30:45.238+03:00Çok teşekkür ederim ziyaretininz ve yorumunuz için...Çok teşekkür ederim ziyaretininz ve yorumunuz için.ilhanhttps://www.blogger.com/profile/07472660159506659337noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4395714263583268944.post-56370175215093413812012-09-14T05:10:12.156+03:002012-09-14T05:10:12.156+03:00Elinize saglik olsun
Bu lezzeti cok iyi biliyorum...Elinize saglik olsun <br />Bu lezzeti cok iyi biliyorum. Cunku Azerbaycan mutfaginda cok yapilan bir lezzet<br />Cook lezzetli oluyor,<br />Harika gozukuyor <br />Afiyet olsun ..<br />Mutfak Dilihttps://www.blogger.com/profile/07431169368443327965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4395714263583268944.post-57090280246698650962012-08-28T09:43:12.346+03:002012-08-28T09:43:12.346+03:00İnsan ilk duyunca nasıl olur et, soğan, erik falan...İnsan ilk duyunca nasıl olur et, soğan, erik falan hiç yakışmaz diye düşünütor ama çok lezzetli ve uyumlu oluyor. Bence deneyin seveceksiniz. Teşekkür ederim yorumunuza.ilhanhttps://www.blogger.com/profile/07472660159506659337noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4395714263583268944.post-53551133726121245142012-08-28T08:59:56.493+03:002012-08-28T08:59:56.493+03:00ellerinize sağlık... Etle kuru meyvelerin kullanıl...ellerinize sağlık... Etle kuru meyvelerin kullanılması çok da sağlıklıymış. Ben henüz denemedim ama beni cesaretlendirdiniz.<br />Sevgiyle kalın...Fincan Teyzehttps://www.blogger.com/profile/01796108569246424968noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4395714263583268944.post-88295810579380197092012-08-27T10:39:10.750+03:002012-08-27T10:39:10.750+03:00Benden daha güzel yaparsınız, deneyin mutlaka. Sağ...Benden daha güzel yaparsınız, deneyin mutlaka. Sağolun güzel yorumunu7z için.ilhanhttps://www.blogger.com/profile/07472660159506659337noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4395714263583268944.post-18182213019057030082012-08-27T00:00:33.308+03:002012-08-27T00:00:33.308+03:00Ellerinize sağlık. Çok güzel bir tarif paylaşmışsı...Ellerinize sağlık. Çok güzel bir tarif paylaşmışsınız. Deneyeceğim ama Umarım sizin ki kadar güzel yapabilirim. lilahttps://www.blogger.com/profile/11018670088017528302noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4395714263583268944.post-55593317764474848852012-08-26T19:06:31.130+03:002012-08-26T19:06:31.130+03:00Ne kadar çok meyve kullanmışlar Osmanlı mutfağında...Ne kadar çok meyve kullanmışlar Osmanlı mutfağında. Buna karşılık baharat yok denecek kadar az. Bir de ileriki günlerde paylaşacağım çok hafif yemekler de var. Teşekkür ederim yorumunuza.ilhanhttps://www.blogger.com/profile/07472660159506659337noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4395714263583268944.post-47132983762269487592012-08-26T18:47:46.541+03:002012-08-26T18:47:46.541+03:00Edirne yemeklerini araştırırken ,osmanlı dönemind...Edirne yemeklerini araştırırken ,osmanlı döneminden kalma kuru erikli tariflere denk gelmiştim.denemek isterim.ellerinize sağlık...Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05418006548077237536noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4395714263583268944.post-25575295918032737472012-08-26T16:54:14.355+03:002012-08-26T16:54:14.355+03:00Teşekkür ederim yorumunuza.Teşekkür ederim yorumunuza.ilhanhttps://www.blogger.com/profile/07472660159506659337noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4395714263583268944.post-6622872091284717992012-08-26T16:23:13.573+03:002012-08-26T16:23:13.573+03:00osmanlı mutfağından nadide lezzet ellerinize sağlı...osmanlı mutfağından nadide lezzet ellerinize sağlık.Birkaselezzet blogspot.comhttps://www.blogger.com/profile/15986034602547578514noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4395714263583268944.post-31712546361743500882012-08-26T09:58:42.652+03:002012-08-26T09:58:42.652+03:00Bence Osmanlılardan gelip her mutfağa girmiş.Artık...Bence Osmanlılardan gelip her mutfağa girmiş.Artık bizim yemek kültürümüze de sebze- meyve birlikteliği girdi. Çok da yakışıyorlar. Teşekkür ederim yorumunuza.ilhanhttps://www.blogger.com/profile/07472660159506659337noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4395714263583268944.post-75040333935336477502012-08-26T09:55:46.810+03:002012-08-26T09:55:46.810+03:00Sarmalara konduğunu ben de biliyorum. Vişne, kayıs...Sarmalara konduğunu ben de biliyorum. Vişne, kayısı falan da koyuyorlar galiba. Doğru söylüyorsunuz Ermeni mutfağından sanki. Yorumunuz için teşekkür ederim.ilhanhttps://www.blogger.com/profile/07472660159506659337noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4395714263583268944.post-6363947802031582502012-08-26T00:13:04.866+03:002012-08-26T00:13:04.866+03:00İLHAN BEY BU ESKİ BİR OSMANLI-RUM YEMEĞİDİR EGEDE ...İLHAN BEY BU ESKİ BİR OSMANLI-RUM YEMEĞİDİR EGEDE BE ESKİ İSTANBULDA BİLİNEN.. ELLERİNİZE SAĞLIK..BEN UZUN ZAMANDIR KULLANMADIĞIM BİR TARİFLE KARŞILAŞMANIN MUTLULUĞUNDAYIM.. VuslaThttps://www.blogger.com/profile/04241336990422508362noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4395714263583268944.post-80189577806503958622012-08-25T19:22:30.674+03:002012-08-25T19:22:30.674+03:00tokatta yapilan sarmalara da kuru erigi koyarlar.s...tokatta yapilan sarmalara da kuru erigi koyarlar.sanirim zamaninda nufusu cok olan ermeni mutfagindan kalmis bir lezzet.turkiye olarak hangi gunumuz iyi geciyor ki.her gun bir dert,bir problemÖzgür Tatlarhttps://www.blogger.com/profile/15366851138128904826noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4395714263583268944.post-86638623719614869792012-08-25T17:29:52.524+03:002012-08-25T17:29:52.524+03:00Bence dana eti ile de olur ama biraz yağlıca olsun...Bence dana eti ile de olur ama biraz yağlıca olsun. :)) Hani ısınlama olunca ben size buradan ışınlarım. :)) Teşekkür ederim güzel yorumunuza.ilhanhttps://www.blogger.com/profile/07472660159506659337noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4395714263583268944.post-59379116437960099052012-08-25T16:34:12.658+03:002012-08-25T16:34:12.658+03:00Bu yemegi mutlaka ama kayisi ve dana eti ile deney...Bu yemegi mutlaka ama kayisi ve dana eti ile deneyecegim, cok degisik..tadida guzeldir eminimde acaba sekerli olmuyormu az biraz???? Dana eti ile de olur sanirim degilmi kuzu etini yemedigimden???Paylasim icin tesekkurler vede ellerinize saglik..size komsu olmak varmis:))) En azindan komsuda piser bizede duserdi :)))sevgilerDostbahcesindenlezzetlerhttps://www.blogger.com/profile/05658836294145718279noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4395714263583268944.post-77818080282821335762012-08-25T11:05:33.243+03:002012-08-25T11:05:33.243+03:00Mevsimi gelince yapılmak üzere çağla da benim notl...Mevsimi gelince yapılmak üzere çağla da benim notlarım arasında var. Öyle bir tarif paylaşırsanız sevinirim. Ben teşekkür ederim yorumunuz için.ilhanhttps://www.blogger.com/profile/07472660159506659337noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4395714263583268944.post-91476815084748908992012-08-25T10:10:18.350+03:002012-08-25T10:10:18.350+03:00Eriğide kuzu etinide çok severim.Çok lezzetli gözü...Eriğide kuzu etinide çok severim.Çok lezzetli gözüküyor en kısa zamanda denemek istiyorum.Gençken annemin bir arkadaşı çağla lı bir et yemeği yapmıştı.o gün bu gündür aklımdadır hala.<br />Ara sıra alışkanlıklarımızın dışına çıkıp yeni şeyler denemek lazım galiba.<br />Paylaşım için teşekkürlermosguetravelerMosguetravelerhttps://www.blogger.com/profile/04511655803633667193noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4395714263583268944.post-2836944979457246362012-08-24T14:01:18.324+03:002012-08-24T14:01:18.324+03:00Bir daha ki sefere ayva ile denerim. Tavukla da da...Bir daha ki sefere ayva ile denerim. Tavukla da daha hafif olur herhalde. Yorumunuz için teşekkür ederim.ilhanhttps://www.blogger.com/profile/07472660159506659337noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4395714263583268944.post-38282526754734244762012-08-24T11:28:16.797+03:002012-08-24T11:28:16.797+03:00ayva ile yaptığım var(tabi ki tavuklu),erik duyduğ...ayva ile yaptığım var(tabi ki tavuklu),erik duyduğum var ,herhalde daha güzeldir ayvadan ,ellerine sağılık,görüntüsü zaten konuşuyor...MAZEShttps://www.blogger.com/profile/10504767068597398318noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4395714263583268944.post-91244361073839610222012-08-24T09:14:39.464+03:002012-08-24T09:14:39.464+03:00Teşekkür ederim. Kalabalık ailelerde riskli tabi. ...Teşekkür ederim. Kalabalık ailelerde riskli tabi. Farklı bir lezzet ne de olsa.ilhanhttps://www.blogger.com/profile/07472660159506659337noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4395714263583268944.post-81618810079805813832012-08-24T09:12:43.354+03:002012-08-24T09:12:43.354+03:00Mine hanım yoktunuz bir süredir herhalde. Meyveler...Mine hanım yoktunuz bir süredir herhalde. Meyveler sebzelerle beraber artık hızla mutfaklarımıza girdi. Çok da yakışıyor bence. Teşekkür ederim yorumunuza.ilhanhttps://www.blogger.com/profile/07472660159506659337noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4395714263583268944.post-28821739913611520012012-08-24T05:00:18.363+03:002012-08-24T05:00:18.363+03:00domatesin ilk gelişi özlem kumruların sultanın mut...domatesin ilk gelişi özlem kumruların sultanın mutfağındaki tarifi büyüleyiciydi bayılmıştım doğrusu <br />erik kayısı tatlandırmalarını seviyorum şimdi olsa da yesem dedim : ) ellerinize sağlık mine tozanlıoğluhttp://minetozanlioglu.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4395714263583268944.post-69946243349527730792012-08-24T01:19:00.693+03:002012-08-24T01:19:00.693+03:00kesinlikle nefis görünüyor ellerinize sağlık ,mutl...kesinlikle nefis görünüyor ellerinize sağlık ,mutlaka ilk fırsatta deneyeceğim (her nekadar hane halkının içinde pürüz çıkaracaklar olsada :))),iyi akşamlarAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4395714263583268944.post-25836596374784543772012-08-24T00:32:14.983+03:002012-08-24T00:32:14.983+03:00Aslında ben de bir takım baharatlar kullanmak iste...Aslında ben de bir takım baharatlar kullanmak istedim ama Osmanlı mutfağında baharat olayı fazla yok çünkü baharatla altın eş değer. Güzel yorumunuza çok teşekkür ederim.ilhanhttps://www.blogger.com/profile/07472660159506659337noreply@blogger.com